Golden Age

van Jesper Krijgsman

Golden Age van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392679

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 180 cm x 100 cm — 2018

We verwijzen vaak naar een tijd in het verleden van voorspoed, vrede en geluk als de Gouden eeuw. Een prachtige, eindeloze lente waarin de vruchten van de aarde overvloedig zijn. Ik draag dit stuk graag op aan onze warmste en helderste dagen, en wat ons te wachten staat. Hoewel een Gouden Eeuw altijd in het verleden is, zullen onze acties ons leiden naar een nieuw tijdperk van harmonie en vrede.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (2 beoordelingen)

Wendy
5 / 5

Zeer tevreden
Goede service vanaf het moment van bestelling tot levering! Ook de mails tussendoor met update is fijn! Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat


Marion
5 / 5

Zeer veel keuze. Mooie kwaliteit ( groot canvas gekocht ), kleuren erg mooi. Goede communicatie . Levering op doorgegeven tijdstip .


Klantfoto's: Golden Age van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, als print op doek
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op xpozer
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, als fotoprint
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op xpozer
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op canvas