Shop nu met 10% korting Nog 16 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Goldfishing (crypto tulpenmanie)

- Werkcode: 940885

Ruben van Gogh - smartphoneart over Goldfishing (crypto tulpenmanie)

De handel in crypto currencies als Bitcoin en Ethereum neemt hand-over-hand toe, voor sommige NFT art wordt meer betaald dan voor sommige Oude Meesters. Maar in Nederland herinneren we ons nog goed de tulpenmanie uit de Gouden Eeuw.
Dus vergeet die crypto currencies en koop deze kunst en word eigenaar van een tastbaar kunstwerk! Een fraaie pop-art voorstelling met goudvis, tulpen en Bitcoin: moderne kunst, helemaal van deze tijd. En waardevast! Als er 15 van verkocht zijn verdwijnt ie van WadM! En na iedere verkoop breng ik een kleine wijziging aan in het werk -- dus je hebt altijd een uniek kunstwerk!
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Goldfishing (crypto tulpenmanie) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Goldfishing (crypto tulpenmanie)

Koop de illustratie Goldfishing (crypto tulpenmanie) van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 940885

Shop nu met 10% korting
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 106 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.