Een Werk aan de Muur shop

Goldfishing (crypto tulpenmanie)(1/1)

- Werkcode: 940 885

Ruben van Gogh - smartphoneart over Goldfishing (crypto tulpenmanie)(1/1)

De handel in crypto currencies als Bitcoin en Ethereum neemt hand-over-hand toe, voor sommige NFT art wordt meer betaald dan voor sommige Oude Meesters. Maar in Nederland herinneren we ons nog goed de tulpenmanie uit de Gouden Eeuw.

Dus vergeet die crypto currencies, en koop deze kunst en word eigenaar van dit tastbare, unieke kunstwerk! Een fraaie pop-art voorstelling met goudvis, tulpen en Bitcoin: moderne kunst, helemaal van deze tijd. En waardevast!

Van dit werk wordt maar één exemplaar verkocht. Na verkoop verwijder ik het meteen, zo heb je een unieke Van Gogh, helemaal voor je zelf alleen.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Goldfishing (crypto tulpenmanie)(1/1) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Goldfishing (crypto tulpenmanie)(1/1)

Koop de illustratie Goldfishing (crypto tulpenmanie)(1/1) van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 940 885
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
139 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.