Gondels langs de kade in Venetië

van Arja Schrijver Fotografie

Gondels langs de kade in Venetië van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 694933
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Foto van een aanlegplaats met steigers voor gondels in Venetië. De gondels liggen aan de kade vlakbij het San Marcoplein. Op de achtergrond in de foto is het eiland San Giorgio Maggiore te zien met de grote klokkentoren. De toren is te beklimmen en van daaruit heb je een prachtig uitzicht over Venetië en de nabijgelegen eilanden.
De foto is genomen op een zondagmiddag in coronatijd en het was voor Venetiaanse begrippen rustig in de stad. De gondels aan deze kade werden niet veel gebruikt. Het tochtje dat we zelf gemaakt hebben met een gondel, verliep ook heel rustig, we konden goed doorvaren. Het schijnt dat je normaal gesproken gondel aan gondel vaart.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken