Gondels langs de kade in Venetië

- Werkcode: 694 933

Arja Schrijver Fotografie over Gondels langs de kade in Venetië

Loop je in Venetië door de smalle straatjes en langs de kades, dan ontkom je er natuurlijk niet aan: de vele gondels! De prachtige, sierlijke boten nemen jaarlijks vele toeristen mee om ze te laten genieten van een mooie tocht op de vele kanalen, langs de vele historische steegjes en oude gebouwen.

De gondels op de foto liggen aan de kade vlakbij het San Marcoplein. En in zekere zin zie je hier een uniek beeld: een hele rij gondels zonder mensen. Ik heb de foto genomen op een zondagmiddag, in coronatijd en het was voor Venetiaanse begrippen rustig in de stad aangezien er nagenoeg geen mensen van buiten Europa te bekennen waren. De gondels aan de kade werden niet veel gebruikt, terwijl Venetië normaal gesproken over loopt van de toeristen.

Het tochtje dat we zelf gemaakt hebben met een gondel, verliep dan ook heel rustig. De gondelier vertelde ons dat we geluk hadden, omdat in normale tijden de boten toch dichter op elkaar varen en je soms moet wachten voordat je door kunt varen. Daar hadden wij inderdaad geen last van, we konden goed doorvaren en genieten van de leuke steegjes en straatjes.

Op de achtergrond in de foto is het eiland San Giorgio Maggiore te zien met de grote klokkentoren. De toren is te beklimmen en van daaruit heb je een prachtig uitzicht over Venetië en de nabijgelegen eilanden.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Gondels langs de kade in Venetië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gondels langs de kade in Venetië

Koop de foto Gondels langs de kade in Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 694 933
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden