Gordini T16 Grand Prix 1952 met Franse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661132
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De 1952 Gordini T16 Grand Prix is een leuke racewagen uit de jaren vijftig; Gordini wordt regelmatig geassocieerd met de merken Renault en de voormalige Simca. Typisch Frans is de Gordini; Klein, mooi van design en een krachtige motor. Gewoon voor de lol zou je deze Gordini graag willen hebben om te toeren over afgelegen wegen.

Dit schilderij van de Gordini T16 Grand Prix uit 1952 voor de Franse vlag is te koop in verschillende maten en gedrukt op doek en op hout en metaal. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acryl plaatje er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken