Gouden herfstbomen in park

- Werkcode: 1 080 350

Digital Art Nederland over Gouden herfstbomen in park

De herfst is altijd het seizoen met grote veranderingen van warm naar koud, van droog naar nat, van zon naar regen en van groene bladeren naar gouden bladeren.

Op deze foto is het prachtig in beeld hoe de bomen steeds kaler worden en het gras steeds meer vol komt te liggen met de gouden bladeren die uiteindelijk toch uit de boom worden geblazen.

De foto is gemaakt in het Luipaardpark in Heerhugowaard, tegenwoordig onderdeel van de gemeente Dijk en Waard in Noord-Holland.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Gouden herfstbomen in park op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gouden herfstbomen in park

Koop dit digital art werk Gouden herfstbomen in park van Digital Art Nederland als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 080 350
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden