Graanmolen - landelijk rustiek beeld

- Werkcode: 876 166

Qeimoy over Graanmolen - landelijk rustiek beeld

Aardse tinten voor een aards tafereel: het malen van graan. De molen doet zijn werk. Dit oeroude gebruik geeft een instant nostalgische en landelijke sfeer in je ruimte.
Het zachte invallende daglicht doet denken aan klassieke schilderijen. Een fijn werk voor een landelijke woonstijl.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Maar ook op het helemaal opgaan in geconcentreerd werken aan gedetailleerde realistische figuratieve schilderijen. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Graanmolen - landelijk rustiek beeld als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Graanmolen - landelijk rustiek beeld

Koop de foto Graanmolen - landelijk rustiek beeld van Qeimoy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 876 166
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden