Graansilo en Fenixloodsen op Katendrecht, Rotterdam

van Frans Blok

Graansilo en Fenixloodsen op Katendrecht, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126209
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Door de opening van de Rijnhavenbrug (ook wel de Hoerenloper genoemd) in 2012 is de Rotterdamse wijk Katendrecht verbonden met de Wilhelminapier. Het schiereiland is daardoor ineens een hippe plek geworden met horeca, winkeltjes en een theater.

Toch is de industriële bedrijvigheid nog niet helemaal weg. Zo zien we hier bijvoorbeeld de graansilo van de firma Codrico, met de bekende kubus op het dak.

Rechts zijn de Fenixloodsen te zien, die, in afwachting van verdere ontwikkelingen, onderdak bieden aan tentoonstellingen, de Fenix Food Factory en Circus Rotjeknor. Helemaal links zien we nog net een stukje van de Rijnhavenbrug.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken