Grafheuvel tussen Borger en Drouwen in zwart-wit

Werkcode: 985 529 Kopieer de werkcode

R Smallenbroek profielfoto Deze grafheuvel is als enige overgebleven uit een rij tussen Borger en Drouwen. Op grond van de steenpakking (waaruit de heuvel is opgeworpen) kan de heuvel worden gedateerd in de Bronstijd, tussen 2000 en 1200 voor Chr. De grafheuvels zijn opgeworpen langs de eeuwen oude route (voetpaden en karresporen), die loopt van noord naar zuid, over de Hondsrug.

De foto is in zwart-wit. In de voorgrond een spoor dat naar de achtergrond leidt richting de grafheuvel. Een imposante wolkenlucht dat past bij de oorspronkelijke functie van de heuvel.

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Meer weten over R Smallenbroek?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Jos
    Nederland
    4.5 / 5

    Alles wat is beloofd is waar gemaakt
    Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Gerard W.
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    Sandra
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    David Vijsma
    Nederland
    5 / 5

    Echt een uitstekend bedrijf die vooral qua communicatie een dikke 10 verdient. Als de mail onduidelijk is krijg je zoals in mijn geval een hele goede niet haastige uitleg van Simone . Echt een top bedrijf in de digitale oceaan.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Familie Lensink
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal top!
    Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Arjen
    Nederland
    5 / 5

    Voldoet aan alle verwachtingen
    Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Erwin & Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Top resultaat
    Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Grafheuvel tussen Borger en Drouwen in zwart-wit van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
76,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden