Een Werk aan de Muur shop

Grafheuvel tussen Borger en Drouwen in zwart-wit

- Werkcode: 985529

R Smallenbroek over Grafheuvel tussen Borger en Drouwen in zwart-wit

Deze grafheuvel is als enige overgebleven uit een rij tussen Borger en Drouwen. Op grond van de steenpakking (waaruit de heuvel is opgeworpen) kan de heuvel worden gedateerd in de Bronstijd, tussen 2000 en 1200 voor Chr. De grafheuvels zijn opgeworpen langs de eeuwen oude route (voetpaden en karresporen), die loopt van noord naar zuid, over de Hondsrug.

De foto is in zwart-wit. In de voorgrond een spoor dat naar de achtergrond leidt richting de grafheuvel. Een imposante wolkenlucht dat past bij de oorspronkelijke functie van de heuvel.
R Smallenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken van R Smallenbroek


Waarom je kiest voor Grafheuvel tussen Borger en Drouwen in zwart-wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Grafheuvel tussen Borger en Drouwen in zwart-wit

Koop de foto Grafheuvel tussen Borger en Drouwen in zwart-wit van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985529
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.