Grand Limousine

- Werkcode: 915 672

Erik Reijnders over Grand Limousine

Grand Limousine is een werk in stripboek stijl de gekozen kleuren passen goed bij de huidige interieur mode . het polaroid vormige doek geeft het beeld extra uitsraling. Het is een waar kunstwerk aan de muur. De stoere auto zou zo uit een spannend verhaal gereden kunnen zijn. kortom het prikkeld de fantasie van de toeschouwer.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Grand Limousine als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Grand Limousine

Koop de illustratie Grand Limousine van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 915 672
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
74,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden