Grandioze Gerbera

van Arja Schrijver Fotografie

Grandioze Gerbera van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 375019
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze Gerbera, die ik in de Keukenhof fotografeerde, viel mij op door zijn prachtige structuur. Het hart, met een rand van oneindig veel kleine bloemetjes, vormt samen met de uitwaaierende blaadjes er omheen een waar kunstwerk. De witte accenten in de roze bloemblaadjes maken het plaatje helemaal af.

Wat ik leuk vind aan deze foto is dat je er als het ware in meegesleurd wordt. En dat begint bij de lijnen van de buitenste bloemblaadjes. Die zijn allemaal gericht op het centrale hart van de bloem, dus word je oog daar naartoe getrokken. De binnenste ring met blaadjes is veel onregelmatiger, maar zorgt juist daardoor ook voor een soort draaiende beweging. Door het lijnenspel, de beweging én het feit dat ik zo ingezoomd heb, word je het beeld ingetrokken.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken