Grandioze Gerbera

- Werkcode: 375 019

Arja Schrijver Fotografie over Grandioze Gerbera

Deze Gerbera, die ik in de Keukenhof fotografeerde, viel mij op door zijn prachtige structuur. Het hart, met een rand van oneindig veel kleine bloemetjes, vormt samen met de uitwaaierende blaadjes er omheen een waar kunstwerk. De witte accenten in de roze bloemblaadjes maken het plaatje helemaal af.

Wat ik leuk vind aan deze foto is dat je er als het ware in meegesleurd wordt. En dat begint bij de lijnen van de buitenste bloemblaadjes. Die zijn allemaal gericht op het centrale hart van de bloem, dus word je oog daar naartoe getrokken. De binnenste ring met blaadjes is veel onregelmatiger, maar zorgt juist daardoor ook voor een soort draaiende beweging. Door het lijnenspel, de beweging én het feit dat ik zo ingezoomd heb, word je het beeld ingetrokken.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Grandioze Gerbera op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Grandioze Gerbera

Koop de foto Grandioze Gerbera van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 375 019
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden