Een Werk aan de Muur shop

Gras met druppels Zwart-Wit

- Werkcode: 392 208

Barbara Koppe over Gras met druppels Zwart-Wit

Er voelt niets frisser dan gras waar de druppels nog op zitten. Iedereen kent de geur wel, heerlijk! Deze foto heb ik gemaakt tijdens een wandeling door een bos in Duitsland (Esslingen am Neckar). Ik kon overal foto's van maken, en ik denk dat veel mensen het hoge gras over het hoofd zien als ze door een bos lopen. Maar als je aandacht besteed aan die kleine details dan kun je ook daar al het moois in zien! Zien jullie het ook in deze macro foto?
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Gras met druppels Zwart-Wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gras met druppels Zwart-Wit

Koop de foto Gras met druppels Zwart-Wit van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 208
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.