Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 10 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Groen varen blad dat groeit tegen een oude boerderij muur

- Werkcode: 967 648

Diana van Neck Photography over Groen varen blad dat groeit tegen een oude boerderij muur

Op deze botanische natuurfoto is een prachtige kleuren close-up te zien van een zacht groene varen plant tegen de warm bruine stenen muur van een oude authentieke boerderij. De zacht groene varen blad groeit eigenwijs tegen de stenen muur op. De focus is hier duidelijk op het groene varen blad. De zacht groene bladeren geven een contrasterend effect op de bruine achtergrond van de muur. Hierdoor wordt er een een diepte effect gecreëerd wat de natuur foto weer levendig en speels maakt. Dit diepte effect word op deze macro foto van de varen blad versterkt door de diafragma keuze. Er zijn scherpe en onscherpe delen te zien in deze natuur foto, waardoor je ogen geleid worden naar het scherp gestelde detail van de de varen plant. Op het scherp gestelde deel van de foto zie je elke kleine oneffenheid van de groene varen bladeren. Prachtig om te zien hoe imperfect mooi de natuur kan zijn.


Deze groene varen heb ik gefotografeerd bij een oude authentieke Nederlandse boerderij in Gelderland, de oude boerderij staat midden in het bos. En daardoor groeien er ook mooie bosplanten op het erf van deze boerderij, zoals deze mooie zacht groene varen. 

Deze botanische macro natuurfoto van de varen bladeren is een fine art must-have voor bijna elke interieur. Maar vooral in een een romantisch interieur met zachte tinten of een boho, bohemian, botanische interieur met natuurtinten komt deze natuurfoto tot zijn recht.
Bekijk mijn collectie voor meer natuurfotografie .

Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Groen varen blad dat groeit tegen een oude boerderij muur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Groen varen blad dat groeit tegen een oude boerderij muur

Koop de foto Groen varen blad dat groeit tegen een oude boerderij muur van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 967 648

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
198,-178,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.