Een Werk aan de Muur shop

Groene Varen

- Werkcode: 392 209

Barbara Koppe over Groene Varen

De varen is stiekem een heel fotogeniek plantje. Als je zoekt op werkaandemuur dan vindt je heel veel prachtige plaatjes. Het plantje heeft mooie groene bladeren en een prachtige textuur op ieder blaadje individueel. Deze varen stak zo mooi boven de andere bladeren uit. Het puntje krult nog een beetje om, klaar om zich helemaal uit te strekken.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Groene Varen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Groene Varen

Koop de foto Groene Varen van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 209
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.