Groene bergen bij Loch Shiel in Schotland

- Werkcode: 775 643

Arja Schrijver Fotografie over Groene bergen bij Loch Shiel in Schotland

Uitzicht op de groene berg Sgùrr Ghiubhsachain bij Loch Shiel in Schotland. De top van deze berg ligt op 849 meter hoogte. De berg is ver verwijderd van de openbare weg en de hellingen zijn aan alle kanten steil en ruig.
De berg ligt aan het Loch Shiel bij Glenfinnan in de Schotse Hooglanden. Het zoetwatermeer is met zijn 28 km in lengte het op vier na langste meer in Schotland. Het ligt 4,5 meter boven de zeespiegel en was ooit onderdeel van de zee toen de zeespiegel hoger lag. In de laatste ijstijd blokkeerden ijsafzettingen de toegang tussen het meer en de zee. Als je het meer nu in zuidwestelijke richting volgt, wordt het de River Shiel en die mondt uit in zee.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Groene bergen bij Loch Shiel in Schotland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Groene bergen bij Loch Shiel in Schotland

Koop de foto Groene bergen bij Loch Shiel in Schotland van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775 643
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden