Groene bergen bij Loch Shiel in Schotland

van Arja Schrijver Fotografie

Groene bergen bij Loch Shiel in Schotland van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775643
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Uitzicht op de groene berg Sgùrr Ghiubhsachain bij Loch Shiel in Schotland. De top van deze berg ligt op 849 meter hoogte. De berg is ver verwijderd van de openbare weg en de hellingen zijn aan alle kanten steil en ruig.
De berg ligt aan het Loch Shiel bij Glenfinnan in de Schotse Hooglanden. Het zoetwatermeer is met zijn 28 km in lengte het op vier na langste meer in Schotland. Het ligt 4,5 meter boven de zeespiegel en was ooit onderdeel van de zee toen de zeespiegel hoger lag. In de laatste ijstijd blokkeerden ijsafzettingen de toegang tussen het meer en de zee. Als je het meer nu in zuidwestelijke richting volgt, wordt het de River Shiel en die mondt uit in zee.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken