Een Werk aan de Muur shop

Groene jurk - mode-illustratie

- Werkcode: 724 694

Janin F. Fashionillustrations over Groene jurk - mode-illustratie

Digitaal gemaakte mode-illustratie. De illustratie heeft zowel de gedetailleerde elementen als grafisch vereenvoudigd. De armbanden heb ik zeer nauwkeurig en zo realistisch mogelijk getekend, de jurk en het model meer grafisch lineair. De achtergrond met de zwart-witte strepen en de gekartelde elementen is curator graphic. Een mooi contrast met het realistische ontwerp van de sieraden.
Janin F. Fashionillustrations profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Janin F. Fashionillustrations

Welkom in mijn winkel,
Mijn naam is Janin F. en ik ben een gepassioneerd illustrator. Het thema mode heeft me mijn hele leven begeleid. En kleuren, ik experimenteer graag met kleuren en creëer mijn eigen wereld van kleuren.
Na een opleiding in illustratie en vormgeving heb ik jarenlang gewerkt als make up artist en stylist. Het penseel is altijd mijn dagelijkse metgezel geweest. Sinds een paar jaar en na het krijgen van 2 kinderen ben ik teruggegaan naar mijn roots en werk ik nu als illustrator met een focus op mode en lifestyle. Een deel van mijn werk is geschilderd met penseel en inkt of acryl, maar mijn hart klopt voor digitale kunst. Hier kan ik me het beste uitdrukken.
Kijk eens rond en vind je favoriete motief. Krijg de mode aan je muur!

Alle werken van Janin F. Fashionillustrations


Waarom je kiest voor Groene jurk - mode-illustratie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Groene jurk - mode-illustratie

Koop de illustratie Groene jurk - mode-illustratie van Janin F. Fashionillustrations op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 724 694
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.