Groene terrassen, Hajar Gebergte, Oman

van The Book of Wandering

Groene terrassen, Hajar Gebergte, Oman van The Book of Wandering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 754263
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
52 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Op eeuwenoude terrassen verbouwen de inwoners van het Hajar Gebergte in Oman hun fruit en groenten. Bomen, struikjes, gras en groenten, ingezaaid of volgroeid, geïrrigeerd of niet, geven elk terras z'n eigen groene, bruine of grijze tint. Als je goed kijkt zie je de kanalen van het irrigatiesysteem die dit mogelijk maakt en een eerlijke verdeling van het water garandeert. En zie je ook dat trappetje om van terras naar terras te komen? De steile berghellingen geven de bergen hun naam: de Groene Berg, Jebel Akhdar.

Dit werk wordt aangeboden door The Book of Wandering

The Book of Wandering profielfotoJeroen van Schaick is een reisfotograaf met oog voor mooie landschappen. Het liefst is hij op reis naar plekken die net even onverwacht zijn. Woestijnen, regenwoud en roadtrips laten zijn hart sneller kloppen. En als hij niet op reis is vertelt hij samen met Alette graag hun reisverhalen op het reisblog The Book of Wandering en op Instagram. Browse door de selectie van foto's op Werk aan de Muur en kies een foto uit voor het echte reisgevoel bij jou thuis!

Alle werken