Grot aan de Death Railway in Thailand

Werkcode: 958 979 Kopieer de werkcode

Fotojeanique . profielfoto Krasae Cave is een bijzondere plek om te bezoeken. De Death Railway loopt langs Krasae Cave en er wordt gezegd dat dit een van de mooiste plekken is waar de railway langs komt. Gek genoeg hebben nog niet veel mensen dit prachtige plekje ontdekt. Geen Wikipedia pagina of een stukje in de Lonely Planet.

Krasae cave werd tijdens de bouw van de Death Railway in WWII gebruikt als campsite door de krijgsgevangenen. Nu staat er een grote gouden boeddha beeld in de grot en is het een heilige plek.

Toen ik daar was, was ik de enige in de grot op 1 lokale bewoner na. Een jongetje van een jaar of 6 die naar de shrine was gekomen om wierook aan te steken. Het jongetje vond mijn camera erg interessant en vroeg (met handen en voeten) of hij de camera vast mocht houden. Natuurlijk gaf ik hem mijn camera, zo'n lief gezichtje zeg je niet snel nee tegen! Al snel begon hij foto's te maken van alles om hem heen. Wat een leuk gezicht om te zien, zo enthousiast. Het deed me denken aan mijn eerste keer dat ik een camera vasthield. Ik deed precies hetzelfde als dit kleine jongetje. Ik denk graag dat dit moment voor hem misschien een belangrijke is geweest. Dat het een droom om te fotograferen heeft doen ontstaan, net zoals dat bij mij gebeurde zoveel jaren geleden.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Meer weten over Fotojeanique .?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Top kunst en service
    Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Leny Berben
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie
    Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Anita van Splunter
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
    Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Oscar
    Nederland
    4.5 / 5

    professioneel met hele goede klantenservice
    Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Koenraad Lefebvre
    Nederland
    5 / 5

    Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Jessica van Hoof
    Nederland
    5 / 5

    Super service en mooi canvas!
    Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Marc Goorden
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
    Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Jan
    Nederland
    4.5 / 5

    Positief
    Perfect zoals verwacht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Grot aan de Death Railway in Thailand van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
214,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden