Grote Kerk Breda Zilver en Goud

van JPWFoto

Grote Kerk Breda Zilver en Goud van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 325665
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

23 november 2017 is Breda opnieuw bekroond tot beste binnenstad van Nederland. In aanloop naar de bekendmaking is de Grote Kerk al in het zilver gehuld. De tweede plaats was in ieder geval al binnen. Nu de titel is gepakt, kleurt de toren van de Grote Kerk goud! Deze zilveren versie gaf wat mij betreft al een treffend beeld, waarbij de winkelstraten van Breda het gouden randje geven. Een kleur- en contrastrijk beeld om een trotse blik op Breda te geven!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken