Grote Kerk Breda in de mist

Werkcode: 905 275 Kopieer de werkcode

JPWFoto profielfoto Herfst in Breda, met een dichte mist. Op de terugweg van wat mistige taferelen aan de rand van de stad, besluit ik nog even door het stadscentrum van Breda te rijden. Wie weet heeft de mist daar nog wat in petto. Af en toe wordt de mistlaag wat dunner en is er een voorzichtig zonnetje te zien. Bij het Spanjaardsgat zie ik de zon precies door de mist heen prikken. Alsof er een groot spotlicht op de toren wordt gericht. Voor een goede compositie zoek ik een plek waarbij de duidelijk aftekende toren van het oude postkantoor nog net voor de toren komt. Zo ontstaat er een mooie drie eenheid van zon, de laatste mistlagen en de torens.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Fotografie door Jean-Paul Wagemakers. Wat begin jaren '90 begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken vind je ondertussen terug op veel plekken. Websites, brochure en vooral op verschillende muren. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Meer weten over JPWFoto?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Ruud
    Nederland
    5 / 5

    Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
    Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Marco
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig goed geregeld allemaal.??
    Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    FCO SECURITY
    Nederland
    5 / 5

    Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Lia
    Nederland
    4.5 / 5

    Top aankoop!
    Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    jan
    Nederland
    4 / 5

    muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
    We krijgen allerlei complimenten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Marjo
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    Elise
    Nederland
    5 / 5

    Super service!
    Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Pierre
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Eric van den Pol
    Nederland
    4 / 5

    Prima allemaal. Goed contact, aanpassingen waar nodig aan het werk. Werk is netjes, lijst is prima en ophangsysteem ook. Verzending prima. Allemaal goed en soepel geregeld

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    E.A.Balk
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk voldoet aan verwachting
    Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Grote Kerk Breda in de mist van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden