Een Werk aan de Muur shop

Grote Kerk Breda in de mist

- Werkcode: 905 275

JPWFoto over Grote Kerk Breda in de mist

Herfst in Breda, met een dichte mist. Op de terugweg van wat mistige taferelen aan de rand van de stad, besluit ik nog even door het stadscentrum van Breda te rijden. Wie weet heeft de mist daar nog wat in petto. Af en toe wordt de mistlaag wat dunner en is er een voorzichtig zonnetje te zien. Bij het Spanjaardsgat zie ik de zon precies door de mist heen prikken. Alsof er een groot spotlicht op de toren wordt gericht. Voor een goede compositie zoek ik een plek waarbij de duidelijk aftekende toren van het oude postkantoor nog net voor de toren komt. Zo ontstaat er een mooie drie eenheid van zon, de laatste mistlagen en de torens.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Grote Kerk Breda in de mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Grote Kerk Breda in de mist

Koop de foto Grote Kerk Breda in de mist van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 905 275
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.