Grote Kerk Breda in pasteltinten

van JPWFoto

Grote Kerk Breda in pasteltinten van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 417527
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

De Grote Kerk van Breda in vol ornaat, tegen een boeiende pastelkleurige wolkenlucht.
Bekijk je Breda vanaf een hoger standpunt, dan vallen steeds meer bijzondere details op aan de horizon. En tja, om de Witte Dame kun je dan niet heen. Eén van de meest karakteristieke skyline indrukken van Breda. Gecombineerd met krachtige wolkenontwikkelingen in de lucht, maakte dit voor mij het plaatje compleet.
In nabewerking heb ik gekozen voor zachte, minder verzadigde tinten, zodat er een rustig maar herkenbaar beeld aan de muur ontstaat.
Let op: het beeld is strak gekaderd, waardoor er rechtsonder iets van details in torentjes kan wegvallen op de print.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken