Gustav Klimt - de vriendinnen en Adele Bloch-Bauer

- Werkcode: 1 085 495

Digital Art Studio over Gustav Klimt - de vriendinnen en Adele Bloch-Bauer

Dit werk is een collage waarin twee goudkleurige werken van de Oostenrijkse schilder Gustav Klimt zijn samengevoegd. Beide werken, t.w. het schilderij De vriendinnen en het portret van Adele Bloch-Bauer zijn ingelijst en tegen een zwarte achtergrond geplaatst. Bovendien is de typerende handtekening van Gustav Klimt in witte letters rechtsonder in de zwarte achtergrond geplaatst. Kunst van een oude meester die in een nieuw jasje gestoken en uitstekend past in moderne interieurs!

Over de beeldmaker: als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij veel werk vervaardigd, niet alleen van Amsterdam, maar ook andere steden in binnen- en buitenland vullen zijn portfolio. Ook landschap en macro fotografie maakt onderdeel uit van zijn werk.
Als digital artist heeft hij inmiddels ook zijn sporen verdiend, vooral met bewerkingen van oude meesters.

Peters' werk wordt veel verkocht en hangt naast Nederland, ook bij kopers in België en Duitsland aan de muur.
Digital Art Studio profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Studio

Als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij veel fotografisch werk vervaardigd, niet alleen van Amsterdam, maar ook andere steden in binnen- en buitenland. In de loop der jaren heeft hij zich steeds meer als digital artist ontwikkeld en daarin inmiddels ook zijn sporen verdiend, vooral met bewerkingen van oude meesters.

Alle werken van Digital Art Studio


Waarom je kiest voor Gustav Klimt - de vriendinnen en Adele Bloch-Bauer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gustav Klimt - de vriendinnen en Adele Bloch-Bauer

Koop dit digital art werk Gustav Klimt - de vriendinnen en Adele Bloch-Bauer van Digital Art Studio als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 085 495
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden