HDR Orchidee

Werkcode: 228 537 Kopieer de werkcode

Wijbe Visser profielfoto Een HDR foto van een Orchidee. De Orchidee is één van de grootste plantensoorten op aarde. Deze subtropische plant is heel populair alleen levert de verzorging vaak een probleem op. Zo is temperatuur en/of vol zonlicht vaak een probleem. Zoook de hoeveelheid vocht die je de plant geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Meer weten over Wijbe Visser?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Marian Kool
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
    Harry
    Nederland
    5 / 5

    Wij zijn zeer tevreden.
    Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    A. Taal
    Nederland
    5 / 5

    Prima service, ook als er eens iets mis gaat
    Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Geniet er elke dag van

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Cynthia Deelstra
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Diana
    Nederland
    5 / 5

    Stelt nooit teleur!
    Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Piet Sanders
    Nederland
    5 / 5

    simpel en betrouwbaar
    mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven HDR Orchidee van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden