Een Werk aan de Muur shop

HDR foto van een wit huis op het eiland Ibiza

- Werkcode: 229 293

Wijbe Visser over HDR foto van een wit huis op het eiland Ibiza

Hier een bijna zwart wit foto van een bijna wit huisje op het Spaanse eiland Ibiza. Het pleisterwerk is zeer aangetast en de elektrakabels hangen er los bij. Welke deur je ook neemt ze horen allemaal bij huisnummer 10.
Wijbe Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken van Wijbe Visser


Waarom je kiest voor HDR foto van een wit huis op het eiland Ibiza als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

HDR foto van een wit huis op het eiland Ibiza

Koop de foto HDR foto van een wit huis op het eiland Ibiza van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 229 293
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.