HIBISCUS bloemen en blad

van Marijke Mulder

HIBISCUS bloemen en blad van Marijke Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 261738
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een collage in warme kleuren. Een zeefdruk van bloemen en blad tegen een achtergrond van zachte natuurlijke kleuren in aquarel. De transparantie in de bloemen van de hibiscus en in de structuur van de bladnerf geeft extra diepte-effect. Kleuren in nuances van groen, goud, beige, aardkleuren, roze en granaatrood. Een verwijzing naar het gebruik van bloemendessins in stijlen als art-deco en jugendstil. Een werk van Marijke Mulder.

Dit werk wordt aangeboden door Marijke Mulder

Marijke Mulder profielfotoIn de shop MY ARTIE WALL vind je werk van beeldmaker Marijke Mulder. Origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: bewerkte foto's van haar schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. Marijke woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig in haar werk. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken