Een Werk aan de Muur shop

Haags Jantje

- Werkcode: 863 440

Rini Braber over Haags Jantje

Hij is bekend van het kinderliedje: "In Den Haag daar woont een graaf en zijn zoon heet Jantje". De Haagse kunstenaar Ivo Coljé maakte in 1976 een standbeeld van Jantje,. Het staat op de Lange Vijverberg langs de Hofvijver. Met zijn vinger wijst hij naar het Binnenhof waar vroeger de Haagse graven woonden en waar nu het parlement is gevestigd. Om Jantje de koude winter door te helpen hebben enkele zorgzame Hagenaars hem van wat extra kleren voorzien, natuurlijk in het groen en geel van de stad Den Haag.
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor Haags Jantje als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Haags Jantje

Koop de foto Haags Jantje van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 863 440
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.