Haags Strandhuisje bij maanlicht

- Werkcode: 525 421

Maurice Haak over Haags Strandhuisje bij maanlicht

Eén van de Haagse Strandhuisjes bij Kijkduin net voordat de hemel helemaal donker werd. De warme tonen van het interieur vond ik mooi contrasteren met het blauwe uur. De paar wolkjes en de maan die lijkt op een ster, maken het af.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Haags Strandhuisje bij maanlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Haags Strandhuisje bij maanlicht

Koop de foto Haags Strandhuisje bij maanlicht van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525 421
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
52,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden