Een Werk aan de Muur shop

Haarlem | Stadskaart op monochroom aquarel

- Werkcode: 629 325

Wereldkaarten.Shop over Haarlem | Stadskaart op monochroom aquarel

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Dit is een zeer nauwkeurige stadskaart van Haarlem met een moderne monochrome achtergrond dat geschilderd is met zwarte aquarel op aquarelpapier met de nat-op-nat techniek. Omdat het aquarel vrij abstract is aangebracht zie je in dit werk een vlakverdeling dat bestaat uit zowel donkere als lichte delen. De lichtere plekken doen denken aan lichte wolken, dat de indruk wekt alsof je Haarlem vanuit een vliegtuig bekijkt. Dit kunstwerk is een samensmelting van analoge en digitale illustraties.

Deze stadskaart toont o.a. de volgende Haarlemse wijken en omliggende dorpen:
Waarderpolder, Patrimoniumbuurt, Frans Halsbuurt, Stationsbuurt, Kleverpark, Transvaalbuurt, Zijlwegkwartier, Oud Amsterdamsebuurt, Haarlem Oost, Slachthuisbuurt, Rozenprieel, Den Hout, Europawijk, Leidsevaartbuurt, Koninginnebuurt, Houtvaartkwartier, Ramplaankwartier, Duinwijk, Nationaal Park Zuid-Kennmerland, Bomenbuurt, Overdelft, Bloemendaal, Sinnevelt, Indische Buurt Noord en Zuid, Ter Kleef en Te Zaanen en Haarlemmerhoutkwartier.

Deze stadskaart is een illustratie van Ricardo Bouman.
Op dit concept en kunstwerk rust Copyright.
Wereldkaarten.Shop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van Wereldkaarten.Shop


Meer weten over Wereldkaarten.Shop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Haarlem | Stadskaart op monochroom aquarel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Haarlem | Stadskaart op monochroom aquarel

Koop de illustratie Haarlem | Stadskaart op monochroom aquarel van Wereldkaarten.Shop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 629 325
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.