Een Werk aan de Muur shop

Halve zonnebril en blote billen in Florence Italië

- Werkcode: 20 230

Susan Hol over Halve zonnebril en blote billen in Florence Italië

Op de voorgrond ligt een verloren en verlaten helft van een zonnebril. De poten en het andere glas zijn verdwenen. Het halve brilletje ligt verstopt achter een pilaar uit de oudheid. Het kijkt de toeschouwer van dit werk aan, terwijl de toeschouwer tussen de pilaren door kijkt, naar de drukte op het plein. Het halve brilletje vorm een diagonale lijn met een paar blote billen bovenin het beeld. Het halve brilletje licht stilletjes achter de pilaar, niemand komt er - behalve ik dan, de fotograaf ;-). Het is ook stil daarboven bij het standbeeld. Daar staat hij, volkomen naakt, blootgesteld aan talloze blikken die zich omhoog richten. Het halve brilletje is vast nog geen jaar oud, terwijl het standbeeld al eeuwen op zijn sokkel staat. Ze weten niets van elkaars bestaan, maar vormen samen in dit werk twee punten van stilte. Tussen deze punten brengen de toeristen een kakofonie van geluid en beweging teweeg, omsloten door een aantal eeuwenoude gebouwen.
Het was een cadeautje om in Florence, Italië, te zijn. Het is een stad met een cultuur gevormd door filosofen en kunstenaars. Ik voelde me daar erg thuis, als filosoof en kunstenaar. Alleen met de drukte had ik wat moeite, waardoor ik voor een moment bij het halve zonnebrilletje achter de pilaar terechtkwam: even een klein beetje rust en stilte.
De originele foto heb ik digitaal bewerkt om het brilletje en de blote billen beter tot hun recht te laten komen, en om de mensen onherkenbaar te maken.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Halve zonnebril en blote billen in Florence Italië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Halve zonnebril en blote billen in Florence Italië

Koop dit digital art werk Halve zonnebril en blote billen in Florence Italië van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 20 230
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.