Een Werk aan de Muur shop

Halvezolen spoorbrug Drunen

- Werkcode: 513 142

Mark Bolijn over Halvezolen spoorbrug Drunen

Van onderaf genomen foto van de Halvezolen spoorbrug in het Brabantse Drunen (Nederland). Deze voormalige spoorbrug, onderdeel van de Langstraatlijn, is tegenwoordig in gebruik als onderdeel van een fietsroute tussen Drunen en Waalwijk en is een Rijksmonument.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Halvezolen spoorbrug Drunen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Halvezolen spoorbrug Drunen

Koop de foto Halvezolen spoorbrug Drunen van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513 142
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.