Hamburg: die Speicherstadt oost

van Frans Blok

Hamburg: die Speicherstadt oost van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 150011
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

De Speicherstadt in Hamburg is het grootste pakhuizencomplex ter wereld. De gebouwen staan op houten palen en werden neergezet tussen 1883 en 1927 om een tolvrije zone te creëren.

Tegenwoordig is de Speicherstadt een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Hamburg, een indrukwekkend samenspel van steen en water. Dit beeld toont het westelijk deel van de Speicherstadt, gezien vanaf de Poggenmühlenbrücke.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken