Een Werk aan de Muur shop

Hamlagrø Vestland Noorwegen

- Werkcode: 1 033 698

Freddy Hoevers over Hamlagrø Vestland Noorwegen

Onderweg kleine weggetjes rijden met verrassende uitzichten die mij dwingen te stoppen en te genieten van dit soort uitzichten. Deze weg was ongeveer 50 kilometer en heb daar een dag over gedaan gewoon door het wisselde landschap. Ook met de gedachten ik kom hier waarschijnlijk nooit weer. Zonder dat ik er ooit geweest ben had ik het gevoel in Amerika te zijn, denk door de wijsheid.
Freddy Hoevers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freddy Hoevers

Hallo, Ik ben Freddy Hoevers kunst en decoratieschilder en breed bezig is met mijn vak om mooie werken te maken. Kijk u eens op mijn website https://www.hoevers-almelo.nl Een muurschildering kun je eenvoudig niet via internet verkopen maar ik zal hier een reeks werken presenteren die geschikt zijn voor deze webwinkel. Mocht u een werk kopen zal ik het leuk vinden om een foto te zien waar het hangt.

Alle werken van Freddy Hoevers


Waarom je kiest voor Hamlagrø Vestland Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hamlagrø Vestland Noorwegen

Koop de foto Hamlagrø Vestland Noorwegen van Freddy Hoevers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 698
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.