Een Werk aan de Muur shop

Hamlagrøvatnet Noorwegen

- Werkcode: 1 034 916

Freddy Hoevers over Hamlagrøvatnet Noorwegen

Rondrijdend over de kleiner weggetjes kom je mop de mooiste plaatsen . Omdat ik alleen reis kan ik de tijd nemen om te stoppen waar ik wil. Zo als dit waterlandschap genaamd Hamlagrøvatnet. Als Nederlander zijn wij dit natuurlijk niet gewend en ik geniet er dan ook ontiegelijk met veel plezier van. Bergen, water, rotsblokken en de vergezichten.
Freddy Hoevers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freddy Hoevers

Hallo, Ik ben Freddy Hoevers kunst en decoratieschilder en breed bezig is met mijn vak om mooie werken te maken. Kijk u eens op mijn website https://www.hoevers-almelo.nl Een muurschildering kun je eenvoudig niet via internet verkopen maar ik zal hier een reeks werken presenteren die geschikt zijn voor deze webwinkel. Mocht u een werk kopen zal ik het leuk vinden om een foto te zien waar het hangt.

Alle werken van Freddy Hoevers


Waarom je kiest voor Hamlagrøvatnet Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hamlagrøvatnet Noorwegen

Koop de foto Hamlagrøvatnet Noorwegen van Freddy Hoevers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 034 916
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.