Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Harley Davidson de legende onder de motorfietsen

- Werkcode: 235 838

Jan Radstake over Harley Davidson de legende onder de motorfietsen

Er is niemand die niet weet waar je het over hebt als je de naam Harley Davidson laat vallen. Het is het merk onder de motorfietsen. Natuurlijk zijn er mensen die er anders over denken maar iedereen, ook niet motorrijders weten direct waar het over gaat. De Harley Davidson is een grote luchtgekoelde V-Twin motorfiets met veel koppel. De Harley Davidson is het Amerikaanse symbool van vrijheid en onafhankelijkheid. De Amerikaanse V-Twin heeft in de loop der jaren veel technische verbeteringen ondergaan. Het concept blijft echter altijd hetzelfde, een grote stampende V-Twin.
Jan Radstake profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Geboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken van Jan Radstake


Waarom je kiest voor Harley Davidson de legende onder de motorfietsen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Harley Davidson de legende onder de motorfietsen

Koop de foto Harley Davidson de legende onder de motorfietsen van Jan Radstake op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 235 838

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-163,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.