Haven Breda in de ochtend

van JPWFoto

Haven Breda in de ochtend van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 135152

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 86 gratis verzending!

Omschrijving

Zicht op één van de oudste straten van Breda: Haven. Een stukje Breda met een lange historie. Hier zicht op de Grote Kerk (Onze-Lieve-Vrouwekerk) en in de verte de Hoge Brug met daarachter Spinola, het Spanjaardsgat en de huidige Koninklijke Militaire Academie. In 2007 is dit gebied volledig herontwikkeld. Waar nu het water is teruggekomen, lag voorheen een ondergrondse parkeergarage. Nu is het gebied vrij toegankelijk voor kleinere boten via de Hoge Brug. Deze januari ochtend was ik vroeg op pad, om een zonsopkomst achter dit tafereel te kunnen vastleggen.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken