10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 1 dag en 5 uur geldig!

Werkcode: 135152

Haven Breda in de ochtend

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Zicht op één van de oudste straten van Breda: Haven. Een stukje Breda met een lange historie. Hier zicht op de Grote Kerk (Onze-Lieve-Vrouwekerk) en in de verte de Hoge Brug met daarachter Spinola, het Spanjaardsgat en de huidige Koninklijke Militaire Academie. In 2007 is dit gebied volledig herontwikkeld. Waar nu het water is teruggekomen, lag voorheen een ondergrondse parkeergarage. Nu is het gebied vrij toegankelijk voor kleinere boten via de Hoge Brug. Deze januari ochtend was ik vroeg op pad, om een zonsopkomst achter dit tafereel te kunnen vastleggen.

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken