Haven van Oudeschild op waddeneiland Texel

van Fotografiecor .nl

Haven van Oudeschild op waddeneiland Texel van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 740638

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Zeepier met havenhoofd in het stadje Oudeschild op het Wadden eiland Texel. Een van de oudste havens van Nederland uit de tijd van de verenigde Oost-Indische compagnie met uitzicht over de Waddenzee. De luwte van het eiland zorgde ervoor dat schepen zich hier op de rederij konden voorbereiden op de lange reis naar de oost. Van de pier en de steiger heb je een prachtig uitzicht over een vlakke zee spiegel en indrukwekkende Hollandse wolkenluchten

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken