Een Werk aan de Muur shop

Havik panorama

- Werkcode: 288 299

Kneeke .com over Havik panorama

De heerser van het bos, deze man havik. Vanuit een permanente ingegraven schuilhut kon ik hem meerdere malen fotograferen., op deze dag was het licht erg fraai en maakt ik meerdere opnamen, zowel links als rechts van de vogel. Later heb ik deze beelden naadloos samengevoegd tot deze panorama van ruim 60 megapixels, groot genoeg dus voor elk formaat, of wat dacht u van een behang...
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Havik panorama op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Havik panorama

Koop de foto Havik panorama van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288 299
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
260 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.