Een Werk aan de Muur shop

Healing trinity water

- Werkcode: 537345

Sander Poppe over Healing trinity water

De Schiessentümpel Cascade in het Müllerthal staat al heel lang op mijn lijst. Ik denk dat het meer dan tien jaar op die lijst staat. Maar tijdens ons verblijf in de Ardennen bij Vielsalm besluiten we naar Luxemburg te rijden. Het is tijd om die lijst te verkleinen met oude items!

Tijden vliegen voorbij en na al die tijd hebben we de Schiessentümpel Cascade gevonden. En de Mullerthal is mooi, vooral in de herfstperiode. Overal pracht van moeder natuur.

De watervallen zijn prachtig. Het ziet eruit als drie kleine stroompjes van één rivier. Het heeft iets magisch. Ik ben er zeker van dat dit een genezingsgebied is. Hier vindt u rust, vrede en meer ... Helende drie-eenheid water!
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Healing trinity water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Healing trinity water

Koop de foto Healing trinity water van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 537345
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.