Een Werk aan de Muur shop

Heel alleen in de storm

- Werkcode: 556062

Erik Reijnders over Heel alleen in de storm

Een wave-surfer op weg naar de branding, eerst moet hij de barre tocht door het op stuivende strandzand nog even klaren. ondertussen is dit ook gewoon een heel fraai beeld van een eenzame doorzetter. een held die zijn of haar doel zal bereiken. de barre omstandigheden neemt hij of zij op de koop toe. dit sfeerbeeld past in elk sportief huis en laat de ware sporter zien.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Heel alleen in de storm als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Heel alleen in de storm

Koop dit digital art werk Heel alleen in de storm van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 556062
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.