Heliconius Hecale Vlinder

van Tim Abeln

Heliconius Hecale Vlinder van Tim Abeln

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293994
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Op een dag liep een man op een pad, toen hij een vlindercocon zag die op het punt stond te openen. Toen zag hij dat er een kleine opening in de cocon verscheen en de man bleef de man een tijdje kijken, terwijl de vlinder worstelde om zijn lichaam door de kleine opening te krijgen. Plots leek het diertje niet verder te komen. De man besloot om de vlinder te helpen. Hij pakte een schaar en maakte de cocon een beetje verder open. De vlinder kon nu makkelijk uit de cocon, maar had een klein en zwak lichaam en zijn vleugels waren verschrompeld. De man bleef kijken omdat hij verwachtte dat de vlinder elk moment zijn vleugels zou uitslaan zodat die het lichaam van de vlinder de lucht in konden dragen. Tot zijn teleurstelling gebeurde dat niet. De vlinder hield de rest van zijn leven het verzwakte lichaam en de verschrompelde vleugels en was nooit in staat om te vliegen. Wat de man niet begreep, is dat de cocon en de strijd die nodig was voor de vlinder om door de kleine opening te komen, de manier van de natuur zijn om te zorgen dat de vlinder klaar zou zijn om te vliegen zodra het dier zichzelf bevrijd had uit de cocon. Soms is een strijd precies wat we in ons leven nodig hebben. Als we zonder belemmeringen door het leven zouden kunnen gaan, zou dat ons waarschijnlijk zwak maken. We zouden onze kracht nooit ten volle kunnen benutten, nooit in staat zijn om te vliegen.

Dit werk wordt aangeboden door Tim Abeln

Tim Abeln profielfotoWelcome! I am a Dutch photographer who just loves to go out and capture the beautiful world around us. Most of my photos are landscapes, animals and flowers. I started doing photography in 2015. Since then my perception has changed, I started seeing different things, started seeing the world in different ways. I always enjoyed a nice walk in the forest, it just seems more beautiful now. I hope you will enjoy my photos. Please feel free to contact me if you have any questions or requests.

Alle werken