Een Werk aan de Muur shop

Herfst bij Breda Spanjaardsgat

- Werkcode: 894 872

JPWFoto over Herfst bij Breda Spanjaardsgat

Ieder jaar is het weer herfst. Maar niet ieder jaar staat het Spanjaardsgat in Breda er zo kleurrijk bij als deze middag. Door het rustige herfstweer hebben de bomen nog een volle kruin met herfstbladeren en in de intens blauwe lucht tekenen enkele wolken voor het nodige contrast. Een adembenemende aanblik van de meest gefotografeerde plek in Breda.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Herfst bij Breda Spanjaardsgat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfst bij Breda Spanjaardsgat

Koop de foto Herfst bij Breda Spanjaardsgat van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894 872
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.