Herfst bij een ondergaande zon...

- Werkcode: 892 647

Jacques Jullens over Herfst bij een ondergaande zon...

De lange zonnestralen van de ondergaande zon en het langzaam verdorde blad aan de bomen werken nog even heerlijk samen om ons optimaal te laten genieten van de prachtige herfstkleuren. Het geluid van beheerst opwaaiend blad klinkt als een neuriënd slaapliedje voor de invallende avond…
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Herfst bij een ondergaande zon... als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Herfst bij een ondergaande zon...

Koop de foto Herfst bij een ondergaande zon... van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 892 647
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
43,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden