Herfst in het Speulderbos

- Werkcode: 889 549

Rob van der Teen over Herfst in het Speulderbos

Het Speulder- en Sprielderbos is een echt oerbos. De groten eikenbomen zijn knoestig en deels met elkaar vergroeid, waardoor het bos heel bijzonder aandoet. Naast de kromme, vergoeide bomen bestaat Boswachterij Speulder- en Sprielderbos uit nog twee soorten bossen, je vindt er namelijk ook een 'het donkere bos' met douglas- en fijnsparren en het 'lichte bos' met dennen en berken. Door de grote hoeveelheid bos zijn er ook veel verschillende soorten dieren te vinden. Je vindt er onder andere dassen, edelherten, wilde zwijnen en slangen.
Rob van der Teen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Nadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken van Rob van der Teen


Waarom je kiest voor Herfst in het Speulderbos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfst in het Speulderbos

Koop de foto Herfst in het Speulderbos van Rob van der Teen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 889 549
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden