Herfst in het Speulderbos

van Rob van der Teen

Herfst in het Speulderbos van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 889558
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het Speulder- en Sprielderbos is een echt oerbos. De groten eikenbomen zijn knoestig en deels met elkaar vergroeid, waardoor het bos heel bijzonder aandoet. Naast de kromme, vergoeide bomen bestaat Boswachterij Speulder- en Sprielderbos uit nog twee soorten bossen, je vindt er namelijk ook een 'het donkere bos' met douglas- en fijnsparren en het 'lichte bos' met dennen en berken. Door de grote hoeveelheid bos zijn er ook veel verschillende soorten dieren te vinden. Je vindt er onder andere dassen, edelherten, wilde zwijnen en slangen.

In het Speulder- en Sprielderbos vind je ook het 'Solse Gat'. Dit is een diepte kuil, die in de ijstijd al is ontstaan door een draaikolk in gletsjerwater. Door het uitgraven van leem is het gat nog verder uitgediept.

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Rob van der Teen profielfotoNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken