Herfst in het bos

- Werkcode: 678 604

Eus Driessen over Herfst in het bos

Een mooi stuk Nederland, in de provincie Limburg ligt een stuk bos waar de natuur lekker zijn gang kan gaan. Een paradijs voor bevers, ijsvogels en nog veel meer dieren en planten. Vroeg in de morgen laat het bos zich van zijn mooiste kant zien, met een beetje mist en een zon die langzaam aan de horizon verschijnt. Bladeren verkleuren en vallen op de grond. Het bos maakt zich klaar voor de winter.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Herfst in het bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfst in het bos

Koop de foto Herfst in het bos van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 678 604
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden