Een Werk aan de Muur shop

Herfstbladeren en mist in het Mastbos

- Werkcode: 932 154

JPWFoto over Herfstbladeren en mist in het Mastbos

Adembenemende ochtenden! Terwijl de mist iedere streep zon lijkt te gaan verhinderen, begint in het Mastbos toch nog een teken van de zon te komen.
De herfst is er al een aantal weken onderweg en bomen en struiken hebben nog maar weinig blad.
Geboeid struin ik over de verschillende paden, inmiddels geboeid door het schaduwspel dat de zon speelt met de bomen aan de oost-kant. Vervolgens wandel ik langs deze beukenhaag, waarachter hetzelfde schouwspel zich afspeelt. Maar juist die beukenhaag met een paar kleurrijke herfstbladeren maken het tot een uniek tafereel. Nog net heb ik voldoende tijd om een passende compositie te vinden, voordat het deze fantastische aanblik weer is verdwenen.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Herfstbladeren en mist in het Mastbos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfstbladeren en mist in het Mastbos

Koop de foto Herfstbladeren en mist in het Mastbos van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 932 154
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.