Een Werk aan de Muur shop

Herfstkleurig bos

- Werkcode: 903389

Jeroen Kleiberg over Herfstkleurig bos

De herfst, in het Noord-Amerikaanse Engels ook wel fall genoemd, is een van de vier gematigde seizoenen. Buiten de tropen markeert de herfst de overgang van zomer naar winter, in september (noordelijk halfrond) of maart (zuidelijk halfrond). De herfst is het seizoen waarin de duur van het daglicht merkbaar korter wordt en de temperatuur aanzienlijk afkoelt. De daglengte neemt af en de nachtlengte neemt toe naarmate het seizoen vordert, tot de winterzonnewende in december (noordelijk halfrond) en juni (zuidelijk halfrond). Een van de belangrijkste kenmerken van het seizoen in een gematigd klimaat is de opvallende kleurverandering van de bladeren van loofbomen wanneer deze zich op het afvallen voorbereiden.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Herfstkleurig bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfstkleurig bos

Koop de foto Herfstkleurig bos van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903389
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.